Cazare la munte in Marginimea Sibiului

Cazare Marginimea Sibiului. Oferim cabane de vacanta, vile si apartamente de inchiriat la tara.

Cabane si vile de inchiriat • sat Vale, Saliste, Sibiu

Inchiriere cabana Sibiu si casuta la tara in regim hotelier. Vila de vacanta Saliste, apartament Marginimea Sibiului.

Închiriem vile ṣi cabane la poalele munților, situate ȋn satul cu specific păstoresc Vale, ȋn patria ciobanilor Mǎrginimea Sibiului. Pe de o parte, retras de agitația de zi cu zi, pe de altă parte vis-à-vis de Transalpina ṣi la numai doi paṣi de Sibiu.

Dați click pe o poză
pentru descrierea detaliată a cazării dorite.

Aici găsiți o prezentare generală a
cabanelor noastre de vacanță

cu prețuri, calendare de disponibilitate ṣi condiții de rezervare.

Oferim cazare in Marginimea Sibiului - inchirieri cabane de vacanta la munte

_______________________________

Dacǎ indrǎgiți zona montanǎ ṣi căutati cazare la o vilă nouă sau o cabană rustică, ṣi dacǎ doriți sǎ vǎ reculegeți ȋntr-un loc liniṣtit departe de turismul de masǎ, la noi ați nimerit-o. O alegere perfectă pentru cei care iubesc natura neatinsă și vor să-și condimenteze concediul cu o adiere a trecutului, combinată cu un gram de serenitate transilvană.

Oferta noastră de cazare este varianta pentru 2-12 persoane, răspunzând prompt tuturor cerințelor și gusturilor. Puteți alege între case rustice atent renovate, vile spațioase și pline de confort, iar pentru iubitorii de locuri neatinse vă sugerăm cabana noastră in inima muntelui, departe de civilizație. Casele mai mari sunt destinate grupurilor si familiilor, iar apartamentele sunt potrivite pentru celibatari ori cupluri cu sau fără copii. De asemenea, animalele de companie sunt binevenite.

Cazare in Marginimea Sibiului
Inchiriere vila, apartament si cabana rustica la munte

Fiecare casǎ de vacanțǎ dispune de o bucătărie complet echipată, internet WiFi, o maṣinǎ de spǎlat rufe ṣi cel puțin o terasǎ sau o verandǎ. Vǎ aṣteaptǎ liniṣtea ṣi destinderea, aerul sǎnǎtos de munte, o curǎțenie excepționalǎ ṣi - dacă doriți să vă răsfățați simțurile papilo-gustative - meniuri tradiționale servite de bucătăreasa noastră ṣi preparate de la producătorii locali, cum ar fi lapte proaspǎt, telemea, zacuscǎ, miere, murǎturi.
Cazările noastre dintr-o privire:

Vila Crina

Bijuteria noastră de 200m² pentru pretenții sofisticate

4 camere • 4 bǎi • living de 50m² • 8 persoane

cazare marginimea sibiului | vila de ivacanta de inchiriat la munte sibiu

Casa Pelu

Casă țărănească cu mansardă nouă și terasă acoperită

3 camere • 1 baie • 6 persoane

pensiune saliste | cazare marginimea sibiului | cabana de inchiriat la munte sibiu romania

Casa Nicu

Cǎsutǎ țărănească păstrând farmecul său de 120 ani

cu 1 camerǎ • 1 baie • 2-3 persoane

cazare marginimea sibiului la munte | inchiriere casuta la tara sibiu

Casa Zollo

Cabană de 150m² situată pe deal, cu o vedere panoramică

Vilǎ nouă cu 3 camere • living • 2 bǎi • 6-8 persoane

cazare vila sibiu | cabane la munte de inchiriat

Casa Zollo 2

Apartament cu o cameră, o terasă mare și grădini

Garsonierǎ cu chicinetǎ • baie • 2-3 persoane

garsoniera regim hotelier sibiu de inchiriat | ardeal cazare marginimea sibiului

Casa Lopo

Fostă gospodărie țărănească cu curte, hambar, grajd și grădină

Casa tărănească cu 2,5 camere • bucătărie • baie • 6 persoane

cazare saliste sibiu la tara langa saliste | casa taraneasca la munte de inchiriat

Cozo Fantu

Cabană de munte situată în pajiștile munților

Fost adăpost ciobănesc cu 2 camere • 4 persoan

inchiriem cabana ciobaneasca la munte in marginimea sibiului | cazare cabana munte langa sibiu

Aici gǎsiți prețurile și condițiile de rezervare,

inchiriere cabana munte 2 persoane, cazare marginimea sibiului

verificați calendarele de disponibilitate,

cabane de inchiriat sibiu, oferim cazare cabane munte pentru 8 persoane

porniți un Tur Virtual pentru o vedere de ansamblu,

cabana sibiu la munte 4 persoane, marginimea sibiului cazare saliste

ṣi luați ca apéritiv videoclipul nostru pe YouTube.

Casele noastre de vacanta ...

... sunt situate într-o zonă liniștită, fără trafic, înconjurată de o pădure mixtă ce degajă în jur un izvor de sănătate. De-a lungul anilor, am dat acestor locuințe un nou suflu, chiar și începând de la zero. Cu o atenție deosebită acordată detaliilor, am păstrat stilul tradițional al zonei folosind materiale de construcție moderne care să corespundă nevoilor actuale în materie de cazare. Rezultatul constă într-o îmbinare perfectă a timpurilor și culturilor diferite în șapte oaze de bunăstare, fiecare având propria ambianță distinctă și specială într-un loc, care – sperăm noi – să rămână peste timp furișat de vacarmul agitației cotidiene.
Toate cele 15 camere sunt echipate cu paturi duble, internet Wi-Fi, cablu TV și decorate cu plante. Cele două vile dispun de o grădină cu grătar, parcare și un living cu șemineu. Fiecare proprietate, inclusiv cele rustice, are cel puțin o terasă sau verandă, între 1 și 4 băi, o bucătărie complet echipată cu mașină de spălat, detergenți, săpun și alte consumabile.
Interioarele sunt de bună calitate și au fost atent alese, inclusiv dotările bucătăriilor, saltelele, lenjeriile, instalațiile sanitare. Toate piesele de mobilier, ferestrele, ușile, scările au fost concepute pe măsură.
Apa caldă și încalzirea sunt furnizate de colectoare solare și o centrală pe gaz, care se regleaza cu un termostat de cameră. Alternativ, puteți încălzi și cu ajutorul unui șemineu, a unor sobe de teracotă (ambele cu conducte de apă integrate) sau cu panourile infraroșii.
Aici gasiți 6 galerii foto ale caselor noastre de vacanță.

Satul pastoral Vale ...

... se adăpostește între munții cu priveliṣte ȋnspre larga câmpie ardeleanǎ. Situat în apropierea drumurilor europene, Vale este în același timp destul de îndepărtat pentru a te regăsi în mijlocul naturii zărind coada unei vulpi la căderea nopții. Un drum asfaltat face satul accesibil, dar îndeosebi străduțele pavate, cărările și potecile șerpuite ne poartă către dealurile împădurite.
Astfel, la Vale, tradițiile, ospitalitatea și simplitatea au rezistat în fața modernității. Putem de asemenea adăuga acestui tablou sătesc cai, capre, găini și țăranii, plantând porumbul, strângând cartofii și legumele pentru murǎturile de iarnǎ.

Se spune că această parte a Transilvaniei este încremenită în timp. Multe lucruri amintesc de timpuri demult uitate, altele nu sunt perfecte sau ușor de înțeles. Probabil asistăm la șarmul extraordinarului înainte de a fi înghițit de evoluția civilizației.
Până atunci, priviți atent în jurul dumneavoastră. Acordați-vă un moment de liniște într-un loc în care natura neatinsă întâlnește adierea trecutului și farmecul tradițiilor. Odihnindu-vă în vârful muntelui, admirând imensitatea văii, gândurile bune de nicăieri vă vor inunda mintea de bucurie.

Obțineți o primă impresie cu videoclipul nostru pe YouTube:


Drumetii in Muntii Cindrel

Lanțul muntos Cindrel poate fi luat la pas începând din orice sat învecinat. Numai după câțiva pași vă veți afla în mijlocul celei mai bătrâne păduri de fag de pe continent, iar când ajungeți în pajiștile munților veți descoperi o faună și o floră unice.
De asemenea, veți întâlni și alte locuri deosebite. Mergând de-a lungul unei cărări sălbăticite veți descoperi o mănăstire izolată în mijlocul pădurii sau alegând o altă cărare veți ajunge la Poiana Soarelui cu zecile ei sculpturi în lemn lucrate manual. Aici, panorama munților și întinderea văilor în depărtare liniștesc toate grijile lumii.
Vizitați galeria foto cu frumusețea munților Carpați, precum și alte atracții din Mǎrginimea Sibiului.

Transilvania - o poveste infinita

Orașul medieval Sibiu, fondat în anul 1150 de coloniștii germani-flamanzi, este până în zilele noastre un izvor de diversitate culturală. Zidurile fortificațiilor medievale îngrădesc orașul vechi cu aleile sale pline de parfumul istoriei, iar barurile sau cafenelele din pivnițele și curțile interioare vă îmbie la o simfonie a degustărilor. În timpul sezonului estival, orașul este gazda a numeroase evenimente în aer liber, precum teatru, cabaret, concerte și expoziții ale artizanilor.
Vizitați galeria foto Sibiu pentru o plimbare ilustrată prin orașul vechi. Vizitând regiunea, veți descoperi vechile biserici fortificate, ruine dacice, castele și mine romane abandonate. Fiecare orășel are piața sa de unde puteți cumpăra legume proaspete de grădină, miere, brânza de oaie sau uneori plante medicinale. Bineînțeles, roșia din grădina agricultorului nu doar ca arată diferit, dar are și un gust mai bun decât cea din supermarket.
Aici găsiți mai multe informații despre atracțiile și obiective turistice din Mǎrginimea Sibiului în Transilvania.

Transalpina

Cine doreste sa se avante cat mai sus poate descoperi șoseaua Transalpina într-o excursie de o zi. Fiind cel mai înalt drum practicabil ce traversează Munții Carpați, urcușul spre această șosea începe în Saliște, la numai doi pași de cazările noastre. Construită de către romani în perioada campaniei împotriva dacilor, Transalpina a fost refăcută în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, apoi lăsată în uitare. În ultimii ani traseul a fost consolidat ṣi vă conduce astăzi către cea mai neatinsă regiune muntoasă din Europa.
Spre versantul sudic vă puteți întoarce pe Valea Oltului, singura trecǎtoare printre munți, unde de-a lungul secolelor au fost înființate faimoase mănăstiri. Cine nu se oprește măcar pentru o clipă în acest loc, trebuie să fie cu adevărat grăbit!
Pentru o plimbare peste munți vizitați galeria foto Transalpina + Transfăgărăṣan.

La noi veti gasi pacea si relaxarea

Cotcodăceala găinilor, nechezatul cailor ș liniștea absolută a nopții sunt mai puțin extenuante pentru echilibrul sufletesc decât zgomotul motoarelor din marile orașe. Aspectul dealurilor împădurite și al torenților curgând liber alintă ochiul mai mult decât pământul betonat pe care se înalță zgârie-norii. Astfel, căutarea dumneavoastră de liniște și pace își va găsi imediat locul. Chiar și zăngănitul unei drujbe în mijlocul toamnei vi se va părea mai tolerant, deoarece aici, în aceste ținuturi, noțiunile de liniște și de tăcere primesc o altă semnificație. Îndepărtându-vă de unele avantaje și dezavantaje ale civilizației puteți permite sufletului să se odihnească, spiritului să vagabondească și gândurilor să prindă aripi. Casele noastre de vacanță vă oferă o ambianță călduroasa, iar în aerul curat de munte din Mǎrginimea Sibiului veți dormi precum ursul în bârlog.

Nu suntem experti cu studii in turism

Noi locuim în satul Vale. Ne-am unit într-o asociație familială de construcții, din munca căreia au rezultat casele de vacanță. După opt ani de trudă, răsuflând ușurați, am dat uneltele la o parte, fiind mulțumiți de rezultatul obținut: am realizat locuințe moderne pentru pretenții speciale, fără a distruge stilul tradițional al acestui loc.
Astăzi ne dedicăm ca echipă oaspeților noștri. Vă stăm la dispoziție în orice moment pentru întrebările sau problemele dumneavoastră. Mai mult, va putem împărtăși unul sau doua trucuri, dar în același timp suntem maeștri în arta discreției.
Deși investitorul este primul beneficiar al acestei afaceri, pentru câteva familii localnice aceasta reprezintă sursa lor de venit. De fiecare dată când comandați produse locale, cand pregătim masa sau faceți cumpărături de la magazinul din sat, multe alte persoane beneficiază de acest avantaj.
Cu noi puteți rezerva direct online sejurul dumneavoastră. Familii, grupuri, perechi, neȋnsoțiți, copiii ṣi animalele de companie – toți sunt bineveniți. Mulți dintre oaspeții noștri își petrec anual concediul la noi și pleacă pe deplin mulțumiți și încântați. Dacă acest fapt este adevărat sau nu, puteți verifica în Cartea noastrǎ de oaspeți.

Mentinem un climat de onestitate, toleranta si egalitate.

Respira adanc - la poalele muntilor

☏   +40 744 244943   •    trimite e-mail

Aici găsiți politica noastră de confidențialitate.