Cabana de cioban la munte in Marginimea Sibiului

Fosta coliba ciobaneasca in Muntii Cindrel

Rezervati o coliba ciobaneasca in pasunile ale muntilor Cindrel. Oferim cazare la cabane de cioban in Marginimea Sibiului amenajata pentru vacanta si concediu la munte.

Cozo Fantu    Cabanǎ la munte ȋn livezile montane din Mǎrginimea Sibiului. Fǎrǎ confort, dar cu o grǎmadǎ de aer curat pentru plǎmâni obosiţi. Un izvor se aflǎ la doi paṣi, telemea proaspǎtǎ la ciobanul ȋnvecinat, iar viṣinele atârnǎ din pomi. Lipsesc unele realizări ale civilizației, dar ȋn schimb veți câștiga o recreiere adâncǎ.
O vacanță perfectă pentru iubitorii unei natură intacta, vǎi ṣi dealuri ȋmpǎdurite oriunde vǎ uitaţi. Și o alegere bună pentru cei care doresc să-și îmbogățească experiența cu un strop de seninătate ale muntilor Cindrel.

cabana la munte de inchiriat sibiu in regim hotelier

Am renovat cabana cu deosebitǎ grijǎ pentru detaliu, ȋnsǎ ṣi cu plǎcerea unui mediu minunat ȋn faţa nasului. Acuma conţine un antreu-verandǎ, o bucǎtǎrie locuibilǎ ṣi un dormitor cu un pat piedestal de 8 mp, suficient pentru 4 persoane. Echipamentul include cratiţe ṣi veselǎ, pǎturi groase cu lenjerie, ṣtergare, lǎmpi de petrol, lumânǎri, cǎldǎri ṣi lavoare, butelie de gaz cu plitǎ, grǎtar cu trepied, lemne ṣi topor, hârtie igienicǎ, burete ṣi detergent, sǎpun, chibrituri, sare zahǎr ṣi condimente.
Gǎtitul se poate face la vatrǎ, pe soba cabanei sau cu o plitǎ de gaz. Două panouri fotovoltaice oferă lumină, încarcă smartphone-uri sau laptopuri și furnizează un mic frigider. Pe lângǎ:

• O latrinǎ exterioarǎ ȋn loc de WC.
• Spǎlatul cu apa din izvor ȋn loc de duṣ ṣi maṣinǎ de spǎlat.
• Pivniţǎ rǎcoroasǎ, ȋn loc de climatizare
• Aer sǎnǎtos de munte, ȋn locul emisiilor poluante ale oraṣelor.

inchiriere cabana munte | cazare cabana sibiu in muntii cindrel

Coliba este situatǎ la 7 km amonte de satul Fântânele, la 9 km de la orǎṣelul Orlat și la 25 km distanţǎ de Sibiu. Nu este accesibilă cu mașina, așa că vă vom îndruma și vă vom transporta bagajele la urcare și la întoarcere. Cu SUV-ul nostru 4x4 urcușul dureazǎ o orǎ, cu o cǎruţǎ trasǎ de cal pânǎ la 3 ore. În ambele cazuri este o aventură de care vă veți aminti mult timp.
Dacǎ sosiţi cu maṣina, o puteţi parca liniṣtit la noi ȋn Vale pe un teren particular. În cazul sosirii cu trenul, transportul dus-ȋntors de la Sibiu este ȋnclus in preț.

Cumpǎrǎturile necesare le puteţi face ȋnainte de ascensiune ȋn Sibiu sau Orlat. Apoi pornim direct amonte. Ajunṣi sus, la cerere, vǎ servim o tocǎniţǎ ciobǎneascǎ la ceaun. Pentru cumpărături intermediare puteți merge de-a lungul unui pârâu până la Orlat, unde veți găsi magazine deschise zilnic până la ora 21:00.

cabana marginimea sibiului in muntii cindrel

Recepția mobilă este slabă în jurul cabanei, dar dacǎ vǎ plimbaţi doi paṣi veţi gǎsi semnalul fiecarei furnizor.

Cabana se găsește pe Google Maps, iar de la noi veți primi o hartă de drumeție a munților Cindrel. Puteţi alege ȋntre diferite trasee montane care vǎ duc pe platoul Crinţ, mai sus pânǎ ȋn munţii Cindrel, sau vǎ plimbaţi la lacul de munte Gura Râului. Dacǎ vǎ rǎtǎciţi, discutaţi cu ciobanii. Îi gǎsiţi din deal ȋn deal sprijiniţi pe bǎţul lor.
Ajunṣi ȋnapoi puteţi aprinde un foc in faţa colibei, apoi vǎ lungiţi sub un pom, rumegând un fir de iarbǎ, ṣi sufletul va fi capturat de o liniṣte profundǎ.

Coliba este înregistrată pe Google Maps.
Aici gǎsiţi o galerie foto cu un tur de drumeții în text și imagine.

inchiriere cabana la munte sibiu regim hotelier

Coliba de munte pentru o vacanta de neuitat

Coliba de munte pentru vacanta si concediu si ture de drumetii in muntii Cindrel

Dintr-o privire:

  • Colibǎ de cioban cu 4 locuri
  • Camerǎ, bucǎtǎrie, terasǎ, pivniţǎ
  • Sobǎ de lemne, plitǎ gaz, grǎtar, panouri fotovoltaice
  • Sezon: 1. Aprilie pânǎ 20. Octombrie
  • Sejur minim: 7 zile
  • Preţ: 290 lei/zi plus 2x 290 lei urcuṣul ṣi coborârea
  • Transportul de la Sibiu inclus

Momentan inchiriem cabana doar in cazuri exceptionale. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să trimiteți un e-mail cu numărul de persoane și perioada sejurului. Mulțumim pentru înțelegere.

cabana de inchiriat la munte marginimea sibiului

cazare cabana de inchiriat sibiu in regim hotelier

inchiriere cabana sibiu la poalele cindrelului
cazare cabana munte | inchiriere cabana de vacanta sibiu
cabana la munte de inchiriat sibiu
cazare cabana sibiu in muntii cindrel | inchiriere cabana de vacanta
inchiriere cabana marginimea sibiului la munte regim hotelier
cazare cabana la munte sibiu | drumetii muntii cindrel
cazare cabana de vacanta marginimea sibiului
cabana de inchiriat la munte sibiu | cazare cabana de vacanta marginimea sibiului
cabana de inchiriat sibiu | cazare cabana munte
cazare cabana sibiu |  inchiriere cabana de vacanta marginimea sibiului

☏   +40 744 244943   •    trimite e-mail