Inchiriere vila la munte zona Sibiu

Cazare vila rustica cu 3 camere

Vila la munte de inchiriat in zona Sibiu. Cazare rustica cu 3 camere langa saliste in marginimea sibiului

Vila Zollo    Vilǎ rusticǎ la munte cu spatii generoase ṣi vedere panoramicǎ ȋn toate direcţiile. Cazarea este situatǎ într-un loc liniștit la marginea satului Vale, lângǎ orǎṣelul Sǎliṣte ȋn Mǎrginimea Sibiului, ṣi 20 km de la Sibiu. Vǎ puteţi aṣtepta o curǎtenie excepţionalǎ ṣi la mediul plǎcut al unei faţade de larice ventilatǎ.

Cazare vila zona Sibiu cu 3 camere rustice. Vile de inchiriat la munte in Marginimea Sibiului.

Vila Zollo este o alegere bunǎ pentru drumeţii, excursii si ture pe Transalpina, cel mai înalt traseu peste munți. Alternativ, puteți doar să vă relaxați și să reîncărcați bateriile în calmul împrejurimilor rurale ṣi in aerul curat de munte. Singurul trafic în uliţǎ constǎ dintr-una sau douǎ cǎruţe care aduc fânul din colinele adiacente, și uneori trece o pisică sau un pui în tranzit.

cazare zona sibiu | vila rustica de inchiriat la munte

Închiriem casa de vacanță din 2013 după trea ani de construcție, care au fost modelate de o idee, creativitate și răbdare în implementare și multă dragoste pentru detalii. Acum vila oferǎ 150 mp spaţiu de locuit pentru 6 pânǎ 8 persoane ṣi 5.000 mp de grǎdini.

Intraţi din curtea interioarǎ. La mezanin se aflǎ salonul (34 mp) podit cu parchet de stejar. El este echipat cu o bucǎtǎrie deschisǎ, un ṣemineu zidit, un televizor LED ṣi zece locuri la douǎ mese. Din balconul ȋnvecinat va puteţi uita ȋn câmpie sau sǎ urmǎriţi apusul soarelui printre crestele celor douǎ dealuri ȋmpǎdurite.

Bucǎtǎria este complet amenajatǎ pentru autogospodǎrire cu o combinǎ frigorificǎ, maşină de spălat vase, plitǎ gaz, maṣinǎ de cafea ṣi espresso, prǎjitor de pâine, condimente ṣi veselǎ la belṣug. Dacă doriți să faceți o pauză de la gătit, bucǎtǎreasa noastrǎ vǎ poate rǎsfǎţa cu meniuri tradiţionale proaspǎt gǎtite. De asemenea disponibile sunt produse agricole, precum miere de pădure, telemea de oaie sau de capră, zacusca, vin ...

inchiriere vila 3 camere munte| cazare zona sibiu

Prima camerǎ (17 mp) cu ferestre spre Est, Vest ṣi Sud are o intrare din coridor ṣi din salon.
Prima baie cu duṣ (3 mp) este accesibilǎ din salon.

O scarǎ interioarǎ duce la cele douǎ camere luminoase din mansarda (24 ṣi 32 mp) cu balcon, care se preteazǎ pentru un grup ȋntreg drept camerǎ de zi. Lucarnele ṣi ferestrele acordǎ vederea ȋn trei direcţii ṣi permit soarelui ȋn orice moment al zilei sǎ intre ȋn camere.
Priveliṣtea este impresionantǎ: ȋnspre vastitatea câmpiei ṣi a dealurilor ȋmpǎdurite, sau când zeul vremii este bine dispus, pânǎ la vârfurile ȋnzǎpezite ale Munţilor Fǎgǎraṣ.

Fiecare camerǎ este dotatǎ cu un pat dublu, un televizor LED (posturi internaţionale), acces Internet WiFi, plante ṣi un panou infraroṣu. Cea mai mare ȋncǎpere dispune de o canapea extensibilǎ pentru ȋncǎ douǎ persoane. La sosire veţi gǎsi aṣternuturile puse, prosoapele, sǎpunul ṣi gelul de duṣ sunt de asemenea disponibile.

cazare vila sibiu saliste 6-8 persoane | inchirieri vile rustice 3 camere munte

A doua baie (8 mp) cu cadǎ, duṣ, WC ṣi maṣinǎ de spǎlat rufe este accesibilǎ prin coridorul ȋntre camere.

Întregul interior este bine chibzuit. Atât instalaţiile sanitare, cât ṣi accesoriile din bucǎtǎrie ṣi saltelele ṣi lenjeria sunt de bunǎ calitate. Toatǎ mobila, ferestrele, uṣile ṣi treptele s-au confecţionat la comanda. Faţada de larice ventilatǎ asigurǎ un climat interior sǎnǎtos ȋn toate anotimpurile.

Încǎlzirea centralǎ susţinutǎ solar este triplu asiguratǎ: de regulǎ se aprinde focul ȋn ṣemineul din salon, care (prin schimbătorul de căldură ȋncorporat) ȋncǎlzeṣte toate radiatoarele din casǎ. În caz ca nu folosiți semineul (sau când focul se stinge) porneṣte ȋn mod automat o centralǎ de gaz, reglabilǎ cu termostat de camerǎ. În plus puteţi folosi panourile infraroșu în special primăvara sau toamna. Acestea ȋncǎlzesc corpurile și asigură o căldură sănătoasă, similară cu o sobă de teracotă, și pot fi controlate de asemena prin termostate de cameră.

cazare vila la munte zona sibiu

Cele douǎ grǎdini cu pomi fructiferi sunt ȋmprejmuite, fiind adiacente la dealurile ȋmpǎdurite din jur. Aici vǎ puteţi relaxa pe o terasǎ cu foiṣor, sǎ prǎjiţi o fripturǎ la grǎtar, sau sǎ vǎ bucuraţi ȋmpreunǎ cu greierii de liniṣtea serii la un foc de tabǎrǎ. Poate vǎ ȋntindeţi sub un mǎr ṣi uitându-vǎ spre Transalpina lǎsaţi gândurile cale liberǎ de zbor.

Aprofundați impresia în galeria foto Casa Zollo,

și obțineți o imagine de ansamblu cu turul virtual.

Verificați prețurile și disponibilitatea,

și trimiteți o cerere de rezervare.

Cazare vila Marginimea Sibiului
la poalele Transalpinei

vila de vacanta | cazare vile sibiu 3 camere

Dintr-o privire:

  • Vilǎ ȋn Mǎrginimea Sibiului pentru 6 (max.8) persoane
  • Living cu bucǎtǎrie ṣi ṣemineu
  • 3 camere duble, 2 balconuri
  • 2 bǎi, dintre care una cu cadǎ ṣi maṣinǎ de spǎlat
  • Grǎdini ȋmprejmuite cu parcare, filigorie ṣi grǎtar
  • Sejur minim: 5 nopţi (cu excepții în extrasezon)
  • Aici găsiți prețurile și condițiile de ȋnchiriere
  • Pat suplimentar: 60 lei/noapte
  • Reducere dupǎ a 15-a zi de ȋnchiriere

La cereri prin e-mail rǎspundem ȋn decurs de 24 de ore

Apartamentul pentru douǎ persoane la parter (Casa Zollo II) ȋl ȋnchiriem separat sau ȋn comun. Dispune de o intrare separatǎ ṣi o bucǎtǎrie, baie ṣi terasǎ proprie.

cazare vila 3 camere la munte

cazare vila marginimea sibiului

cazare vila sibiu la munte
sosea transalpina | cazare munte vila saliste
cazare munte vila saliste la transalpina
cazare vile sibiu munte

cazare vila munte judet sibiu | vile de vacanta vale
vila la munte de inchiriat | cazare zona sibiu

cazare zona sibiu | inchirieri vile munte saliste

cazare vila sibiu saliste | inchiriez vila la munte
cazare vile in marginimea sibiului
cazare vila sibiu cu 3 camere | vila de inchiriat la munte
inchiriere vila sibiu la munte
cazare vila rustica cu 3 camere la munte in zona sibiu transilvania
vila de inchiriat la munte, saliste, marginimea sibiului
cazare vila munte zona sibiu, 3 camere de inchiriat de proprietar
inchiriere vila rustica cu 3 camere la munte in zona sibiu, ardeal-transilvania

Viziteaza Casa Zollo cu turul virtual - de preferință dând click pe pătratul din dreapta sus.

☏   +40 744 244943   •    trimite e-mail